In deze periode waarin veel sport-, en beweegfaciliteiten zijn gesloten, is het essentieel dat je toch in beweging blijft. Omdat wij merken dat veel mensen hier moeite mee hebben en het als fysiotherapeuten belangrijk vinden dat iedereen voldoende kan bewegen willen wij hierbij helpen. Dit doen wij door het beschikbaar stellen van een partij stoelfietsen tegen een sterk gereduceerd tarief in de regio Leusden en Woudenberg.

Waarom een stoelfiets?:
Het is een ideaal apparaat om op te trainen terwijl je iets anders doet. Dat bespaart je niet alleen tijd, maar de afleiding maakt het ook gemakkelijker om het sporten/bewegen vol te houden. Daarnaast helpt de stoelfiets je spieren te trainen en de kracht en beweeglijkheid in je armen en benen te behouden en te vergroten. Ook helpt deze mini hometrainer je bloedsomloop te verbeteren waardoor je je fitter en gezonder voelt.

Prijs:
De kosten zijn 5 euro per week, met een minimale afname periode van 2 weken. De afleverkosten zijn eenmalig 5 euro en je betaalt een borg van 15 euro (dit krijgt u terug als we de intacte fiets komen ophalen). Wij komen langs en leveren de fiets contactloos af.

Extra:
Als u onder behandeling bent bij Princenhof Fysiotherapie, krijgt u de stoelfiets de eerste 2 weken gratis. U betaald alleen de afleverkosten en de borg voor deze periode.

Interesse:
Heeft u interesse in deze aanbieding? Stuur dan een mail of vul het contactformulier in op de site.