Wij richten onze revalidatie op de prestatiebehoeften van onze sporters en op de preventie van sportgerelateerde blessures. Of u nu een professionele of recreatieve sporter bent, onze benadering bij revalidatie is eenvoudig: gepersonaliseerde zorg, gericht op uw doelen en met een goed eindresultaat.

Aandacht voor uw revalidatie

Uw eerste afspraak zal niet anders zijn dan het gebruikelijke fysiotherapeutische consult. U zult specifieke vragen krijgen met betrekking tot uw specifieke sport of zelfs om enkele bewegingen te demonstreren. Uw diagnose en behandelplan worden op de gebruikelijke manier besproken. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van fysiotherapeutische technieken in de behandelkamer, gecombineerd met een specifiek trainingsprogramma. Het doel is om terug te keren naar volledige fysieke activiteit.

 

Sport-, en bewegingstherapie

Onze fysiotherapeut is zeer ervaren in de beoordeling en behandeling van weke delenblessures, weefselpathologie en genezing. We maken gebruik van een grondige beoordeling, behandeling en revalidatie uit voor alle musculoskeletale letsels.

Voor behandeling bij:
  Overbelastingsklachten
  Spierverrekkingen/scheuren, pees en ligament blessures
   Knie, enkel en voetblessures
  Schouderblessures, tenniselleboog, pols en handklachten
   FMS/SFMA screening